Vinuri de soi, muzică de calitate și surprize culinare cea mai frumoasă stradă din Sibiu în acest weekend – Poftiți la VINFEST

Sibiul este gazdă în 7-8 octombrie la pentru cea de a II-a ediție a evenimentului VINFEST. Treisprezece crame din România și Republica Moldova, vă așteaptă cu cele mai bune vinuri la evenimentul de pe strada Cetății.

Atmosfera este întreținută de concerte cu ESSENTIAL NOTES, GUILTY LEMON, CUIBUL RUBIE, HELEN și JAZZYBIT, iar de partea culinară se ocupă cea mai bună divizie de live cooking show de la noi din țară.

VINFEST revine la Sibiu cu o a II-a ediție dedicată desigur și în acest an vinului, cel care este sărbătoritul evenimentului unic care are loc pe strada Cetății. Cinsprezece căsuțe cu vinuri și multe alte surprize, vă stau la dispoziție în 7 și 8 octombrie pe cea mai frumoasă stradă din oraș.

Astfel sâmbătă și duminică, pasionații de vin, gurmanzii și iubitorii jazz-ului de calitate vor fi răsfățați la propriu cu cele mai bune vinuri, mâncăruri și concerte.

Toate zonele viticole importante sunt reprezentate la evenimentul din weekend. Astfel din România vor fi prezenți cei de la Jidvei, Cotnari, Recaș, Budureasca, Histria, Halewood, Carastelec, Gabai, Casa Bunescu, La Sapata și Gorgandin, iar din Republica Moldova, anul acesta participă cei de la Cricova.

Vinurile din gama premium de la toate aceste crame le veți găsi la vânzare în căsuțele special amenajate în cadrul VINFEST, în 7-8 octombrie de la 10.00 la 22.00.

Jazz de calitate pe o scenă inedită

Pentru că vinul și mâncarea bună merg bine cu o muzică aleasă cum se cuvine, sâmbătă și duminică în cadrul vor concerta șase dintre cele mai apreciate trupe și artiști de jazz la ora actuală. Sâmbătă de la ora 18.00 aveți întâlnire cu ESSENTIAL NOTES, GUILTY LEMON și CUIBUL, iar duminică de la aceeiași oră vor concerta RUBIE, HELEN și JAZZYBIT. Concertele au loc pe un podium special amenajat în fața frumoasei săli Thalia.

Live cooking show cu Marius Rafa & Masters of Flames

Gurmanzii au și ei parte de o mega surpriză la VINFEST. Chef Marius Rafa de la Pardon Cafe & Bistro Sibiu, alături de divizia de live cooking show de la ’’MASTERS OF FLAMES”, gătesc mâncăruri speciale pe cea mai frumoasă stradă din oraș. Mai multe detalii găsiți pe pagina oficială de Facebook –Sibiu VINFEST, disponibilă la adresa: https://www.facebook.com/SibiuVinfest/

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns