Urmărit național, identificat și prins de polițiștii sibieni

În data de 12 decembrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Sibiu, Compartiment Urmăriri, au organizat și desfășurat o acțiune specifică pe raza municipiului Sibiu, după ce, în urma colaborării cu polițiștii mureșeni, s-a stabilit că un bărbat în vârstă de 35 de ani, din județul Mureș, se sustrage executării pedepsei cu închisoarea.
Pe numele bărbatului, la data de 02.11.2017, Judecătoria Târgu Mureș a emis mandat de executare a pedepsei închisorii pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, fiind condamnat la o pedeapsă de 2 ani, 4 luni și 20 zile închisoare.
Persoana în cauză a fost identificată și prinsă pe raza municipiului Sibiu și încarcerată în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Sibiu.

****

Alcool la volan, toleranță zero
În data de 12 decembrie a.c., în jurul orei 18:45, în localitatea Păuca, în contextul acțiunilor derulate pe linia prevenirii și combaterii conducerii autovehiculelor sub influența alcoolului, TISPOL – ALCOHOL, polițiștii din cadrul Poliției Ocna Sibiului au oprit pentru control un sibian în vârstă de 51 de ani, aflat la volanul autoturismului pe strada Principală.
La testarea alcoolscopică, rezultatul afișat pe etilotest a fost de 0,36 mg/l alcool pur în aerul expirat, astfel încât șoferul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei și suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pe o perioadă de 90 de zile.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns