TRATEAZĂ PROBLEMELE SISTEMULUI CIRCULATOR CU UN SINGUR PRODUS

Produsul Feel Good – Sistem circulator oferă într-o singură capsulă concentrații mari din substanțe active ale celor mai bune remedii pe care natura le oferă pentru tratarea afecțiunilor aparatului cardio-vascular. Ginkgo biloba fluidizează sângele și ajută la oxigenarea cerebrală. Coenzima Q10 întărește mușchiul inimii. Lecitina ajută la topirea grăsimilor din sânge, a colesterolului. Drojdia de bere selenizată și fructele de goji întăresc imunitatea, sistemul nervos și combat anemia. Toate aceste componente reprezintă antioxidanți de excepție, ce luptă împotriva îmbătrânirii și au rezultate
deosebite în îmbunătățirea memoriei, a circulației și a vitalității în general.

Ginkgo biloba este o plantă de referință din medicină tradițională chineză și japoneză. Calitățile acestei plante au fost descoperite de peste 5.000 de ani. Este cel mai des folosit produs pentru a trata tulburarile circulatorii si pentru a spori memoria. Are efecte vasodilatatoare, fluidizează sângele, reduce presiunea arterială și riscul de infarct. Mai mult, flavonoidele din frunze împiedică oxidarea colesterolului și a trigliceridelor pe pereții arterelor, prevenind astfel formarea plăcilor de aterom, care îngustează vasele de sange. Flavonoidele exercita efecte anticanceroase, regeneratoare si fortifiante. Inhiba factorul de activare a trombocitelor (elementele din sange responsabile de formarea cheagurilor), ceea ce reduce tendinta spre tromboze. Contribuie la oxigenarea cerebrală și îmbunătățirea memoriei, îmbunătățește capacitatea de concentrare și atenția.

Coenzima Q10 este o substanță naturală produsă de organismul uman, prezentă în toate celulele corpului dar în cantități importante se găsește în mușchiul inimii. După 30 de ani organismul încetinește ritmul de producere al coenzimei Q10. Lipsa acestei enzime poate duce la deteriorarea mușchiului inimii. De aceea este recomandată suplimentarea acestei enzime prin aport de suplimente nutritive. Este recunoscută și ca un tratament foarte bun antiîmbătrânire. Întărește mușchiul inimii și imunitatea, fiind un antioxidant foarte bun.

Lecitina de soia este cea mai bună sursă naturală de lecitină. Lecitina este o grăsime esențială din organism, care se regăsește în straturile protectoare din jurul creierului, în celulele nervilor, mușchilor și în membrana celulară. 30 % din greutatea materiei nervoase este reprezentată de lecitină. Aceasta accelerează transmiterea impulsului nervos. Stimulează arderea grăsimilor din organism, împiedică depunerea colesterolului pe vasele de sânge, întărește mușchiul inimii, ajută la prevenirea aterosclerozei. Este recomandată pentru reducerea oboselii și a epuizării. Ajută la o bună funcționare a creierului, previne degradarea celulei nervoase, detoxifică ficatul, ajută în afecțiunile biliare și articulare, crește performanțele fizice și psihice.
Drojdia de bere selenizată conține concentrații mari de aminoacizi, vitaminele D, E și toate vitaminele din complexul B, fier, calciu, magneziu, crom, zinc, potasiu, fosfor, seleniu și alte minerale. Drojdia de bere ajută la circulația sângelui, îmbunătățirea funcțiilor inimii, reglarea colesterolului și a tensiumii, combaterea anemiei și revigorarea sistemului nervos.
Fructele de goji conțin vitaminele A, C, B, mineralele: fier, calciu, magneziu, zinc, seleniu și potasiu, aminoacizi și proteine. Fructele de goji prezintă o sursă importantă de antioxidanți, scad colesterolul, cresc imunitatea și înlătură anemia.

“Am început să iau Feel Good-sistem nervos într-o perioadă în care simţeam că o să cedez, atât fizic, cât şi psihic. Totul îmi ieşea pe dos şi nu mai aveam dorinţa de a excela, nici la serviciu, nici acasă. Simţeam că nu mai fac faţă. Apăreau probleme noi când cele vechi nu erau încă soluţionate. Eram pe punctul de a intra în depresie, îmi lipseau energia şi bucuria de a trăi, îmi conduceam viaţa pe un drum cu cădere liberă. Doream să ies din această stare, dar simţeam că este peste puterile mele. Atunci mi-a recomandat cineva Feel Good-sistem nervos. Am fost reţinută la început, deoarece nu doream să iau tratament pe sistem nervos. Având în vedere că era un produs 100 % natural şi că nu creează dependenţă, am hotărât să încerc totuşi. Încă din primele zile am simţit că vitalitatea mea începe să crească. Am simţit cum încep să lucrez mai cu spor şi cu bună dispoziţie.
Acum, la două luni de când iau Feel Good-sistem nervos, pot lucra din nou la capacitatea maximă. Pot rezolva mai multe lucruri deodată. Mă trezesc plină de energie şi mă surprind zâmbind sau chiar râzând în faţa situațiilor neprevăzute care apar. Simt o putere interioară nemăsurată, care îmi face viaţa mult mai ușoară şi frumoasă. Recomand cu încredere acest produs!” (Ana Maria R. – broker asigurări)

Tratamentul pentru o lună costă 109 lei și îl puteți comanda telefonic la: 0369 440 438 și vă va fi livrat prin curier rapid sau îl puteți cumpăra de la magazinul naturist de pe
Bd. Victoriei, nr 21 sau online de pe www.sanatatesutalasuta.ro

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns