Tâlhărie calificată în Mediaș

În data de 11 decembrie a.c., în jurul orei 17:00, o medieșeancă a sesizat Poliția Municipiului Mediaș despre faptul că la întoarcerea acasă, a surprins un tânăr ieșind pe una dintre ferestrele imobilului de unde a sustras suma de 350 de lei. Femeia a încercat să imobilizeze persoana în cauză însă a fost agresată, fără a suferi vătămări corporale grave, după care autorul a fugit.
În urma cercetărilor efectuate de către polițiști, s-a reușit identificarea persoanei bănuite că ar fi pătruns în locuință și ar fi sustras suma de bani, un minor în vârstă de 13 ani, domiciliat în satul Buzd.
În cauză, s-a întocmit dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, cercetările continuând la nivelul Poliției Municipiului Mediaș.
Cu scopul prevenirii furturilor din locuință, recomandăm cetățenilor să se asigure că, la părăsirea domiciliului, au încuiat și asigurat toate căile de acces în imobil.

*****

Autoaccident rutier
În data de 11 decembrie a.c., în jurul orei 07:30, pe DJ 106 D, un bărbat în vârstă de 32 de ani, domiciliat în loc. Gura Râului, în timp ce conducea autoturismul pe direcția Orlat – Poplaca, pe fondul neadaptării vitezei pe un sector de drum umed și în curbă, a pierdut controlul direcției și s-a răsturnat în afara părții carosabile.
În urma evenimentului, a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto fără a necesita internarea.
Polițiștii au deschis dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.
Pentru prevenirea unor astfel de evenimente rutiere, le reamintim conducătorilor auto necesitatea de a adapta în permanență viteza la condițiile meteo și de trafic.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns