Stop Braconajului 2017

În data de 16 octombrie a.c., polițiștii Compartimentului Delicte Silvice și Braconaj Piscicol din cadrul Serviciului Ordine Publică au organizat și desfășurat o acțiune specifică în zona Barajului Negoveanu – Gâtul Berbecului, ocazie cu care, în jurul orei 12,10, a fost depistat un bărbat în vârstă de 39 de ani, domiciliat în județul Alba, aflat la volanul unui autoturism cu care transporta o barcă pneumatică, o plasă monofilament și cantitatea de aproximativ 5 kg păstrăv.
În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că, în perioada 14 – 16 octombrie, bărbatul a desfășurat acte de braconaj piscicol constând în deținere și utilizare plase monofilament, respectiv deținere și transport de pește fără documente legale de proveniență.
Pe numele persoanei în cauză s-a întocmit dosar penal de cercetare conform art. 64 literele h și k din O.U.G. nr. 23 / 2008.
De asemenea, cantitatea de pește a fost confiscată și predată în vederea valorificării, iar barca pneumatică și plasa monofilament au fost ridicate în vederea confiscării și introducerii în Camera de Corpuri Delicte din cadrul IPJ Sibiu.
Cercetările continuă la nivelul Serviciului Ordine Publică.

*****

A condus fără permis
În data de 16 octombrie, în jurul orei 19,00, pe DC 44, în localitatea Fofeldea, polițiștii au depistat un bărbat aflat la volanul unui autoturism deși nu deține permis de conducere.
Este vorba despre un localnic în vârstă de 27 de ani pe numele căruia polițiștii au întocmit dosar penal de cercetare pentru săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns