SIBIU DANS FESTIVAL

Casa de Cultură a Studenților Sibiu organizează, în perioada 30 iunie – 2 iulie 2017, cea de-a XIII/XXV-a ediție a Festivalului Studențesc SIBIU DANS FESTIVAL: un maraton de spectacole și workshop-uri care includ cele mai recente dansuri originale ale studenților români și a celor de peste hotare și dezbateri pe temele dansului și ale selecției artistice contemporane.

Casa de Cultură a Studenților Sibiu vă invită vineri, 30 iunie 2017, ora 19:00, la Cercul Militar, pentru a urmări cu o competiție caustică la secțiunile solo, duet, grup, formație și ansamblu. Zilele de sâmbătă, 1 iulie 2017, și duminică, 2 iulie 2017, vor aduce atât un spectacol de dans pus în scenă de Compania de Dans ”One Dream”, câștigătorii ediției anterioare, cât și festivitatea de premiere și mese rotunde pe temele dansului și coregrafiei. Intrarea este gratuită.
”Veniți din țară și străinătate, studenții își vor etala încă o dată pe scena sibiană talentul, dedicația și perseverența într-un weekend plin de creații originale care vor oglindi atât pasiunea, cât și visele și speranțele tinereții”, a declarat Liliana Popescu, directorul Casei de Cultură a Studenților Sibiu.

Sibiu Dans Festival 2017 este organizat de Casa de Cultură a Studenților Sibiu și cofinanțat de Ministerul Tineretului și Sportului, Consiliul Județean Sibiu, prin Filarmonica de Stat Sibiu, Consiliul Local Sibiu, Primăria Municipiului Sibiu.
Pentru cei departe de țară sau care nu vor fi în Sibiu, spectacolele vor fi transmise live pe facebook.com/CasaStudentilorSibiu.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns