Recomandarea noastră

Brandul local Enjoy Prana, cu peste 100.000 de admiratori online, si nenumărate cliente mulțumite din toata țara, va pune la dispoziție servicii complete în materie de modă. De la materiale de calitate până la manopera impecabilă.

Magazinul de pe strada Justiției, nr. 8, va pune la dispoziție o gamă variată de materiale de calitate, de la voaluri și dantele, până la stofe și accesorii.
Magazinul on-line www.atelierdemoda.ro vă oferă modele variate de haine unicate, de la rochii de ocazie, până la paltoane și pardesie. Unele modele le găsiți și expuse în magazinul de pe strada Justiției. Pe comandă se poate face orice model și orice mărime, după măsuri personalizate.
La fiecare vizită în magazin primiți consiliere gratuită în alegerea materialului și a modelului potrivit.
Fiecare rochie, sacou sau palton are nevoie de un anumit gen de material pentru a-i asigura ținuta dorită. Nu se merită să investiți într-o haină făcută la comandă, dacă materialul nu este potrivit. Pierdeți doar bani și timp. Un material de calitate rezistă de asemenea foarte bine și la mai multe purtări, păstrându-și aceeași ținuta. Vă puteți crea o piesă de rezistență a garderobei dumneavoastră , de care să vă bucurați la mai multe evenimente. Toate trebuie să meargă mână în mână. La un material de calitate , se cere o manoperă impecabilă. Altfel riscați să vă pierdeți banii dați pe material și să fiți dezamăgiți.

Atelierul de croitorie Enjoy Prana, vă garantează o ținută personalizată, așa cum ați visat-o, cu o manoperă ireproșabilă. Se pot executa orice modele de haine, de la rochii din mătăsuri fine cu aplicații manuale 3D, până la paltoane din stofă de lână și cașmir.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns