Publicitate

Prin promovarea in site-ul nostru poţi transmite mesajul tău către potenţialii tăi clienţi. Un mesaj bine conceput (atât grafic cât şi scris) poate transmite întreaga idee a afacerii tale. Oricine începe o afacere plecând de la o idee. Acea idee trebuie promovată.
Dacă tu crezi că ideea ta e bună, fă-o cunoscută!
Degeaba ai cele mai bune idei, oferi cele mai bune servicii (sau produse) şi nu ştie lumea de tine!
De cele mai multe ori locaţia afacerii tale nici nu contrează. Tot ce contează este să te faci cunoscut.
Noi te ajutăm să te faci auzit! Să atingi potenţialul maxim al afacerii tale!
Informaţia de calitate circulă!
În ultimul timp multe persoane au ales să locuiască în cartiere rezidenţiale în afara Sibiului. Noi distribuim şi în fiecare căsuţă poştală din Cisnădie, Cisnădioara, Şelimbăr, Avrig, Şura Mare, Şura Mică etc.
Răspândim „Informaţii de Notat” pe o rază de 30 de km. În jurul Sibiului, în toate cutiile poştale. Majoritatea locuitorilor din aceste localităţi lucrează în Sibiu şi pot deveni clienţii tăi.
Un fluturaş (pliant) poate ajunge rapid la coşul de gunoi. Dacă în acel moment cititorul consideră că informaţia pe care o primeşte nu îi este necesară, va arunca fluturaşul în primul coş de gunoi.
Noi îţi integrăm macheta într-un ziar cu informaţii (în majoritatea lor) ATEMPORALE.
Sfaturile conţinute în articolele ziarului „Informaţii de Notat” sunt valabile nelimitat. Ziarul poate fi păstrat ani sau luni de zile pentru conţinutul lui valoros. Astfel, acelaşi cititor care acum 2 luni ar fi aruncat pliantul tău, acum, răsfoind din nou ziarul găseşte informaţia ta ca fiind utilă sau exact ceea ce avea el nevoie.chiar dacă şi-ar aminti de pliantul tău nu ar mai şti de unde să te ia.
Aşa, alături de noi, informaţia ta rămâne mai mult timp în casele oamenilor!

Publicitate în ziar

V-aţi gândit vreodată ce înseamnă să ajungă ofertele dumneavoastră la sute de mii de potenţiali clienţi? Ce impact ar avea o asemenea promovare asupra afacerii dumneavoastră?

Publicaţia noastră conţine informaţii utile pe care cititorii le vor păstra mult timp în casele lor. Prin urmare şi reclama dumneavoastră va fi prezentă o perioadă îndelungată pe piaţa ofertantă din întregul judeţ, dacă alegeţi să vă promovaţi ideile prin noi.

Pentru detalii vă rugăm să ne contactați la marketing@informatiidenotat.ro

Publicitate On-Line

Cu ajutorul nostru vă puteți promova afacerea, site-ul sau evenimentele prin intermediul a trei tipuri de bannere:

Model promovare coloana dreapta
Model promovare coloana stanga
Model promovare header

De asemenea, putem găsi împreună și alte posibilități de publicitate, conform necesităților dumneavoastră.

Pentru detalii vă rugăm să ne contactați la marketing@informatiidenotat.ro