Mulțumim că ne-ați primit în casele voastre!

Editorial Diana Palotas

Dragi cititori,
Am început să lucrez la acest proiect cu multă pasiune și cu dorința de a face mult bine, de a vă transmite cât mai multe informații utile, valoroase, pozitive și de calitate. Am încercat să adunăm cei mai buni specialiști din diferite domenii, care să ne învețe și pe noi, într-un mic articol, ce au descoperit în ani de zile de muncă. În Sibiu sunt mulți oameni devotați meseriei lor și pasionați de ceea ce fac. Cu siguranță, ne pot transmite multe sfaturi și informații care ne pot îmbunătăți calitatea vieții. Le mulțumesc și pe această cale pentru colaborarea cu ziarul Informații de notat și invit și alți specialiști, din orice domeniu, să ne împărtășească din experiența și munca lor.
A fost o surpriză foarte plăcută când au început să sune telefoanele la sediul redacției, încă din prima zi a distribuirii ziarului.

Sună telefonul:
O doamnă: Bună ziua!
Eu: Bună ziua! Ați sunat la Informați de notat!
Doamna: Doamnă, cât e ceasul?
Eu (mirată): 2 fără 10…
Doamna: De azi-dimineață, de când am primit ziarul, nu l-am lăsat din mână. L-am citit din scoarță-n scoarță. Vă felicit! Am o întrebare: la pagina 16….?

A fost foarte emoționant pentru mine! Au sunat foarte multe persoane să ne felicite pentru conţinutul articolelor. De obicei, oamenii nu au timp să își manifeste aprecierea. Faptul că ați fost motivați să puneți mâna pe telefon și să ne sunați înseamnă pentru noi foarte mult. Vă mulțumesc tuturor, în numele întregii echipe, pentru încurajări și aprecieri. Ele ne întăresc credința că ceea ce facem este bine și ne dau puterea să mergem mai departe. Aceste aprecieri ne bucură, ne onorează și ne motivează să ne ridicăm mereu la nivelul așteptărilor și să vă oferim mereu informații de notat.

Mulțumim că ne-ați primit în casele voastre!

Întotdeauna pare imposibil, până când este gata.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns