Mediaș, accident rutier cu fugă

În data de 18 septembrie a.c., în jurul orei 10:00, Poliția Municipiului Mediaș a fost sesizată despre faptul că, la Compartimentul Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Mediaș, s-a prezentat o minoră, însoțită de fratele ei în vârstă de 10 ani, care a declarat că a fost victima unui accident rutier petrecut cu 3 – 4 zile în urmă în municipiul Mediaș, pe o trecere pentru pietoni,  în zona Pieței Agroalimentare.

Din cauza rănilor grave suferite de minoră, aceasta a fost transferată la Spitalul de Pediatrie din municipiul Sibiu.

Polițiștii medieșeni au declanșat o anchetă în vederea identificării minorei și stabilirii circumstanțelor în care s-ar fi produs evenimentul rutier.

Astfel, s-a stabilit că, în data de 15 septembrie, în jurul orei 20:00, minora, în vârstă de 7 ani, domiciliată în municipiul Mediaș, s-a angajat în traversarea străzii Constantin Brâncoveanu prin loc neamenajat și nesemnalizat corespunzător, în fugă și fără să se asigure, moment în care a fost acroșată de un autoturism condus de către un șofer care, ulterior, a părăsit locul producerii accidentului fără încuviințarea organelor de cercetare.

În urma investigațiilor efectuate, s-a reușit identificarea celui aflat la volan, un bărbat în vârstă de 30 de ani, domiciliat în județul Constanța, care nu posedă permis de conducere.

Pe numele constănțeanului polițiștii au întocmit dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere fără permis și părăsirea locului producerii accidentului fără încuviințarea polițiștilor sau a procurorului de caz.

*****

Mandate de executare a pedepsei închisorii puse în aplicare

În data de 18 septembrie a.c., polițiștii medieșeni au prins și identificat un bărbat în vârstă de 32 de ani, domiciliat în municipiul Mediaș, pe numele căruia Judecătoria Mediaș a emis mandat de executare a pedepsei închisorii pe o perioadă de 3 ani și 6 luni pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune în formă continuată.

*

În data de 18 septembrie a.c., polițiștii Biroului Investigații Criminale din cadrul Poliției Orașului Avrig au depistat un bărbat în vârstă de 31 de ani, domiciliat în orașul Avrig, pe numele căruia Judecătoria Sibiu a emis mandat de executare a pedepsei închisorii pe o perioadă de 1 an și 6 luni pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având o îmbibație alcoolică peste limita legală, faptă săvârșită în cursul anului 2013.

Cei doi bărbați se află încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție al Jud. Sibiu.

*****

Reținuți pentru tâlhărie calificată

În data de 18 septembrie a.c., în jurul orei 18:00, polițiștii Biroului Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu au luat măsura reținerii față de trei sibieni cu vârsta de 25, 30, respectiv 41 de ani, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

În fapt, în data de 18 septembrie a.c, în jurul orei 02,00, în municipiul Sibiu, în zona Gării CFR, un echipaj de intervenție al Inspectoratului Județean de Jandarmi Sibiu a imobilizat trei bărbați care tulburau ordinea și liniștea publică în zona amintită. În timpul legitimării persoanelor în cauză, echipajul de jandarmi a fost sesizat de către un alt bărbat despre faptul că cei trei i-au sustras telefonul mobil cu câteva minute în urmă.

În baza sesizării, cei trei sibieni au fost conduși la sediul Poliției Municipiului Sibiu unde, după verificările efectuate, s-a luat măsura reținerii celor trei, urmând ca, în data de 19 septembrie să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

*****

Alcool la volan

În data de 19 septembrie a.c., în jurul orei 02:00, în Piața Unirii din municipiul Sibiu, polițiștii rutieri au oprit pentru control un autoturism condus de către un sibian în vârstă de 37 de ani. La testarea alcoolscopică a conducătorului auto, s/a stabilit că acesta consumase alcool înainte de a se urca la volan, rezultatul testării fiind de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele conducătorului auto a fost întocmit dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având o îmbibație alcoolică peste limita legală.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns