Mai sunt doar două zile în care se fac înscrieri la Programul de Voluntariat FITS 2018

Au mai rămas două zile până la închiderea sesiunii de înscrieri la Programul de Voluntariat (PV) dedicat celei de-a XXV-a ediții a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu (FITS). În cele 8 săptămâni de la deschiderea înscrierilor, începând cu 1 octombrie 2017, s-au înregistrat peste 650 de candidați, jumătate dintre cei înscriși fiind voluntari FITS cu experiență.

Înregistrarea se face online, până la data de 1 decembrie 2017, prin completarea formularului de înscriere disponibil pe site-ul FITS, www.sibfest.ro, accesând link-ul: http://www.sibfest.ro/voluntar/program-voluntariat.html
Școala non-formală a PV FITS desfășoară 7 cursuri de formare în weekend, în perioada ianuarie – aprilie 2018. Recapitulăm și învățăm lucruri noi într-un mediu plăcut, încurajând comunicarea și dezvoltarea personală. Cursurile au o durată de 2 ore, iar la începutul lunii mai are loc evaluarea cunoștințelor dobândite.

În perioada 8 – 17 iunie 2018 sărbătorim FITS la împlinirea a 25 de ani, eveniment care susține excelența în domeniul artelor spectacolului și al educației non-formale, organizat de Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns