Infracțiuni la regimul rutier

În data de 28 noiembrie a.c., polițiștii Biroului Rutier Sibiu s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în cursul lunilor august – septembrie 2017, un sibian în vârstă de 39 de ani a reparat două autovehicule având urme de accident fără a fi îndeplinite condițiile prevăzute de lege, conform art. 80 punctul 1 din O.U.G. 195 / 2002 R.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că sibianul nu deține documente de constatare eliberate de o unitate de poliție sau, după caz, de societățile din domeniul asigurărilor pentru avariile celor două autoturisme reparate.
Astfel, pe numele bărbatului s-a întocmit dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de reparare a autovehiculelor având urme de accident fără a fi îndeplinite condițiile prevăzute de lege, conform art. 340 aliniatul 4 din Codul Penal.
Cercetările continuă la nivelul Biroului Rutier Sibiu în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor în care a fost săvârșită fapta.

*

În data de 28 noiembrie a.c., în jurul orei 21:30, pe raza orașului Dumbrăveni, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus pe strada C-tin Dobrogeanu Gherea de către un bărbat în vârstă de 43 de ani, domiciliat în jud. Mureș.
În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că cel aflat la volan nu deține permis de conducere.
În cauză s-a deschis dosar penal de cercetare pentru săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

*

În data de 28 noiembrie a.c., în jurul orei 18:30, pe DN 14, în afara loc. Șeica Mare, a fost depistat un conducător auto în vârstă de 24 de ani, domiciliat în mun. Mediaș, aflat la volanul unui autoturism neînmatriculat și cu număr fals de înmatriculare.
Pe numele conducătorului auto s-a întocmit dosar penal de cercetare pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu numere false.
Cercetările continuă la nivelul Serviciului Rutier Sibiu.

***
Restricții de trafic 30 noiembrie – 01 decembrie
Reamintim participanților la trafic faptul că, începând cu data de 30 noiembrie, în municipiul Sibiu vor fi impuse restricții de circulație pentru desfășurarea în bune condiții a manifestărilor dedicate celebrării Zilei Naționale a României, 1 Decembrie, astfel:

30 noiembrie – se interzice accesul autovehiculelor în parcarea situată lângă Teatrul Național ”Radu Stanca” Sibiu de pe Bulevardul Corneliu Coposu;

1 decembrie, între orele 09:00 – 13:00 – Bulevardul Corneliu Coposu, trafic rutier închis total din Piața Unirii până la intersecția cu strada Constituției;

1 decembrie, între orele 17:00 – 19:00, traficul rutier se va desfășura restricționat cu ocazia retragerii cu torțe organizată de structurile din cadrul Sistemului Național de Apărare și Ordine Publică, pe traseul bd. Victoriei – bd. V. Milea – str. Someșului – str. Școala de Înot – str. Nicolae Olahus –bd. Mihai Viteazul – str. Nicolae Iorga – bd. V. Milea – str. Revoluției.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns