Infracţiuni la regimul rutier

În data de 8 august, în jurul orei 16:00, în municipiul Mediaş, poliţiştii rutieri au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Titus Andronic de către un medieşean în vârstă de 39 de ani.
La testarea cu aparatul etilotest a șoferului, rezultatul a fost de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat astfel încât polițiștii i-au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

***
În data de 8 august, în jurul orei 16:45, în municipiul Sibiu, polițiștii rutieri au oprit un conducător auto aflat la volanul autoturismului pe strada Oituz.
La testarea elcoolscopică a sibianului în vârstă de 44 de ani, rezultatul a fost de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Pe numele sibianului a fost întocmit dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

***
În data de 8 august, în jurul orei 20:15, tot în municipiul Sibiu, de această dată pe strada Vasile Aaron, a fost identificat în trafic un șofer sibian în vârstă de 36 de ani, aflat sub influența alcoolului.
La testarea cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat, astfel încât polițiștii au întocmit dosar penal de cercetare pentru săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns