Haine croite personalizat

„Visul oricărei femei e să aibă propria casă de modă” Chanel.

Atunci când îţi faci o rochie pe comandă, este ca şi cum ai avea, chiar şi pentru o scurtă perioadă de timp, casa ta de modă.
În magazine, chiar şi la firmele mari, toate hainele se confecţionează în serie, după tipare stas. Dar niciun om nu are dimensiuni standard. Fiecare e unic în felul său şi dimensiunile pot varia la bust, talie, şold, umeri, înălţime. Sunt atâţia factori care influenţează efectul final.

O haină la comandă vi se va potrivi de minune şi vă va scoate în evidenţ doar părţile frumoase. Pe lângă acest avantaj fizic, cel mai important e că îţi poţi da frâu liber imaginaţiei şi îţi poţi crea propriul model.
Bineînţeles, un designer sau un croitor creator te poate îndruma în acest sens, dar decizia finală e a ta.
Îţi poţi alege culoarea sau jocul de culori care te avantajează cel mai bine.Un mic accesoriu cusut manual sau o croială mai aparte îţi poate garanta o apariţie de neuitat.
Fiecare om e unic. De ce să nu alegem să îmbrăcăm şi haine unicat, care să ne pună în valoare?
Frumuseţea are un efect frapant în ochii celorlalţi. E încă un mister ce reacţie poate genera frumosul.Nu spun că valoarea noastră stă în haine, dar suntem percepuţi şi în funcţie de ceea ce îmbrăcăm.
O creaţie personalizată e încărcată şi cu foarte multă valoare sentimentală.Dintr-o creaţie frumoasă răzbate pasiunea. Ideile personale sunt materializate.Culorile şi formele alese ne scot frumuseţea personalităţii în evidenţă.

Un croitor creator pune suflet în ceea ce face. Noi punem suflet în ceea ce ne dorim.Deci rochia poartă cu ea o energie pozitivă, care ne asigură o stare de bine şi confort.
O ţinută frumoasă îţi deschide multe uşi în viaţa de zi cu zi, iar la ocazii
speciale, o ţinută unicat, care îţi stă bine, îţi poate garanta o seară reuşită. Frumuseţea vine din interior. Dar interiorul poate fi motivat şi influenţat de ceea ce vedem în oglindă.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns