Etichetat: teatru

0

La TNRS sfârșitul de săptămână aduce patru spectacole pentru toate gusturile!

La TNRS, acest sfârșit de săptămână vine la pachet cu patru spectacole semnate de patru personalități de marcă din domeniul artelor: „Mozart steps”, coregrafia Gigi Căciuleanu, „Sărbători fericite” în regia lui Cristian Juncu, „Fantoma e aici”, regia Kushida Kazuyoshi și „Opinia publică” în regia lui Theodor-Cristian Popescu.

0

Teatrul Național „Radu Stanca” anunță punerea în vânzare a biletelor pentru spectacolele programate în perioada 05 – 31 ianuarie 2017

Începutul de an oferă diversitate, așadar spectatorii se pot bucura de spectacolele pe care le oferim – de la cele mai spumoase comedii până la spectacole de patrimoniu, dar și one-man- show-uri. Cei cu spiritul tânăr, dar nu numai, sunt așteptați și la spectacolele studențești, la Studio CAVAS, în cadrul Facultății de Litere și Arte.
Programul complet al spectacolelor, însoțit de detalii, se găsește pe site-ul teatrului – http://www.tnrs.ro/program

0

Recomandările actorului Florin Coșuleț

Spectacole studențești, la Studioul CAVAS din cadrul Facultății de Litere și Arte. Programul este deschis cu Parfum de viață pe un tractor, în regia lui Florin Coșuleț, o poveste despre speranță și putere interioară. Evenimentul va avea loc în 3 noiembrie, de la ora 20:00, iar accesul la acest spectacol este liber, în limita locurilor disponibile.