Etichetat: sport

0

TOPUL CELOR MAI BUNI SPORTIVI ŞI ANTRENORI AI CSM SIBIU

Într-o gală ce a avut loc la Bazinul Olimpia, Clubul Sportiv Municipal Sibiu şi-a premiat cei mai buni 10 sportivi şi antrenori. Departajarea s-a realizat în funcţie de un punctaj obţinut în urma rezultatelor avute de către sportivi în anul 2016.

0

BC CSU Sibiu pierde la un punct partida cu Steaua

Baschetbaliștii sibieni au pierdut meciul din etapa a XIII-a, cu Steaua CSM Eximbank, deși au avut în început de meci bun. Din păcate, nu au reușit să își adjudece victoria, astfel că scorul final a fost: 75-76 ( 22-16, 19-17, 17-22, 17-21), în favoarea oaspeților.

0

Confruntarea cu Steaua se joacă astăzi

BC CSU Sibiu joacă astăzi, 16. decembrie 2016, de la 17:30, în Sala Transilvania, în compania celor de la Steaua CSM Eximbank, partida din etapa a XIII-a.
Meciul va fi transmis LIVE pe DigiSport 2.

0

Un plus de mobilitate

Exercițiile se pot executa și acasă, dar nu ar trebui să lipsească nici după o ședință de sport. Deşi stretchingul este un curent relativ nou în fitness, el este cunoscut de multă vreme. Practicile cele mai apropiate ca mijloace şi scop se regăsesc în orient, practica cea mai fidelă stretchingului fiind Daoyin-ul, care, practic înseamnă „a ghida (a conduce) şi a întinde”. Ca direcţie aparte, stretchingul a fost demonstrat în premieră în Suedia în anii ’50, iar ca sistem separat de exerciţii a început să fie implementat în sport mult mai târziu, iar în anii ’80, deja toate sistemele sportive începeau antrenamentul cu exerciţii pentru flexibilitate.