Etichetat: sanatate

0

Apa de cocos – miracolul naturii

Apa de cocos hidratează corpul, menține tensiunea arterială la un nivel optim, reduce stresul și ajută mușchii să se relaxeze. Este foarte mediatizată în ultima vreme și foarte populară în rândul vedetelor.

0

Ceasul biologic al organismului

Adaptează-ți organismul la ceasul lui biologic. Află la ce ore organele funcționeazăla capacitatea lor maximă și ajută-ți corpul să își îndeplinească sarcinile în condiții optime. Urmărind acest ceas energetic alfuncționării organelor, afli, de asemenea,care p oate fi c auza insomniilor tale. De exemplu, dacă nu poți să adormi între 21.00 și 23.00 s-ar putea să ai probleme cu glandatiroidă și cu funcționarea lanțului endocrin.

0

Detoxifierea nu inseamnă dietă

Curățarea corpului de reziduuri este necesară pentru bunalui funcționare. Îndeosebi acum, după abuzurile culinare din perioada sărbătorilor, organismul are nevoie de un meniu mai ușor, în care să includeți multe fructe, legume și alte alimente bogate în fibre.

0

CUM PREVII PROBLEMELE ACIDOZEI

Corpul nostru este expus la o varietate de deteriorări în cazul în care alimentaţia noastră şi băuturile pe care le consumăm nu sunt adecvate, respectiv, nu se potrivesc cu buna funcţionare a organismului. Pe scurt, dacă vom lăsa organismul să se acidifieze sau îl forţăm să lupte prea mult timp pentru a-şi restaura echilibrul natural chimic, acido-bazic, acest lucru va avea un efect advers asupra sa.

0

99% DIN TUMORILE RENALE SUNT MALIGNE

Pasiunea și devotamentul pentru profesia aleasă l-au ajutat pe Conf. univ. dr. Nicolae Grigore să ajungă șeful Clinicii de Urologie și unul dintre cei mai apreciați doctori din Sibiu. Acum 14 ani de când a devenit șeful Clinicii de Urologie, a păstrat același entuziasm și devotament pentru pacienți. Cu zeci de mii de pacienți multumiți și multe cazuri, aparent fără șanse, rezolvate, de la copii până la cele mai înaintate vârste, este unul dintre cei mai căutați doctori din Transilvania.