Etichetat: Primăria Sibiu

0

Primăria Sibiu obligată să crească taxa de salubrizare

Conform Regulmentului de stabilire a taxei speciale de salubrizare, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară ECO (ADI Eco) constituită la nivelul județului Sibiu are atribuția de a calcula această taxă de salubrizare. Asociația gestionează sistemul de colectare a deșeurilor în numele municipiilor, orașelor și comunelor din județ.

0

Serviciul de Administrare a Domeniului Public organizează licitație pentru ocuparea standurilor de pe strada Papiu Ilarian

Serviciul Public de Administrare a Domeniului Public şi Privat organizează în data de 6 februarie 2017 o licitație în vederea închirierii celor 28 de standuri de prezentare şi vânzare care vor fi amplasate pe strada Al. Papiu Ilarian din municipiul Sibiu. Conform hotărârii Consiliului Local, standurile vor putea fi utilizate pentru vânzarea de articole handmade, articole de artizanat, anticariat, tablouri și vederi.

0

Locuințe ANL noi

”Primii 85 de tineri de pe lista inclusă în HCL 114/2016 sunt invitați să își actualizeze dosarele depuse în perioada 4 ianuarie – 5 februarie 2016”, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Sibiu.