Etichetat: imobiliare

0

CALEA CISNĂDIEI SAU ȘELIMBĂR?

Este o întrebare destul de grea și de complexă, dar ca recomandare, eu aș opta pentru Calea Cisnădiei. În ultima perioadă am activat mai mult în această zonă și mai exact în Cartierul Arhitecților și dețin mai multe informații de aici. Pot să-ți spun că sunt mai multe avantaje aici. În primul rând, aici găsești un număr mai mare de apartamente și case sau duplexuri, zona este încă în creștere și deschiderile sunt mai mari, iar la Șelimbăr, principalele zone de urbanizare s-au cam ocupat și pe viitor se așteaptă deschiderea unor noi zone de dezvoltare.

0

Cititorii ne întreabă

Ca o concluzie, dacă alegi să locuieşti în chirie, fără să devii proprietar, asta înseamnă că, după 30 de ani, plăteşti aproximativ 45.000 euro şi la final nu dispui de nici un bun imobil, iar atunci când optezi pentru rată bancară, efortul financiar nu este unul semnificativ, plata pentru achiziţie se face treptat şi nici plata avansului nu mai este un obstacol acum şi nu mai depinzi de proprietarul care închiriază, iar la final apartamentul este al tău.

0

Apartament construcţie nouă sau apartament bloc vechi?

Aceasta este o întrebare care îi pune pe gânduri pe aproape toţi cumpărătorii. În calitatea mea de broker imobiliar şi cu o vechime de aproape 10 ani în domeniu îmi sfătuiesc clienţii să opteze pentru apartamente nou construite situate în ansambluri noi de locuinţe şi îmi asum această opţiune din mai multe puncte de vedere.

0

Unde ne cumpărăm casă?

Zona s-a dezvoltat datorită unei parcelări realizate de Primaria Șelimbăr. Parcelarea a ținut cont de zona superbă situată sub pădure. Zona este destinată locuințelor individuale, cel mult locuințelor cuplate. În această zonă s-au construit vile cu suprafețe care pornesc de la 150 mp și ajung la câteva sute de metri pătrați. Arealul este în continuă dezvoltare, în zonă sunt loturi neconstruite. Străzile sunt profilate și urmează a fi asfaltate. Accesul este facil la arterele principale, în apropiere fiind DN1 și Autostrada A1.

0

Cum credeţi că este mai bine atunci când mă decid să cumpăr un apartament?

Multă lume priveşte această activitate de agent imobiliar cu dispreţ şi îi consideră ”comisionari”, dar în spatele unei agenţii imobiliare care se respectă sau al unui broker serios stau mulţi ani de muncă, sacrificii, vizionări nenumărate, cheltuieli mari de promovare, anunţuri, cheltuieli cu angajaţii, şi se duce o luptă continuă în susţinerea clientului în raport cu vânzatorul sau dezvoltatorul imobiliar.