Etichetat: concert

0

Anul cultural 2017 – deschis în ritm de jazz la Sibiu

“Concertul de Anul Nou” de la Sibiu a deschis seria de evenimente culturale ale anului 2017. Peste 800 de spectatori au participat la cele două concerte organizate în 31 decembrie 2016 şi 1 ianuarie 2017. Ritmurile de jazz au purtat marca “Sibiu Big Band” avându-l ca invitat special pe chitaristul sibian Rareş Popsa. Vocea impresionantă a Christianei Uikiza – prezentă pentru prima data la Sibiu – a încântat publicul din sală care a răsplătit-o cu minute în şir de aplauze.
“Primul meu rendez-vous cu publicul sibian a fost unul foarte reuşit, o dragoste la prima vedere şi sper din suflet să urmeze încă multe alte întrevederi. Îi salut cu drag pe toţi cei care au decis să petrecem împreună trecerea dintre ani, iar pe ceilalţi îi aşteptăm la ediţiile următoare” a declarat Christiana Uikiza.

0

Sibiu: Concert de Anul Nou sub zodia Jazz-ului

Concertul de Anul Nou din acest an de la Sibiu aduce, ca şi ediţia precedentă, aceeasi atmosferă fascinantă a muzicii Jazz. Publicul prezent în sală va asculta – în compania frumoasei soliste Christiana Uikita – secvenţe de Jazz cântate de peste 100 de ani de mari cântăreţi precum Frank Sinatra, Natalie Cole sau Ella Fitzgerard. Evenimentul are loc în 31 decembrie 2016 şi 1 ianuarie 2017, la Sala Thalia din Sibiu, cu începere de la ora 18 şi va fi prezentat de actriţa Ioana Flora.

0

Concertul de Anul Nou de la Sibiu

Christiana Uikiza – diva cu suflet blond şi voce de aur a Austriei – va urca pe scena sălii Thalia alături de Sibiu Big Band şi chitaristul Rareş Popsa, într-un eveniment ce o va avea prezentatoare pe actriţa Ioana Flora.

0

Ce concerte avem în noaptea de revelion

În Piața Mare vor concerta cinci trupe, printre care și cea mai iubită formație a momentului în România. Iubitorii muzicii clasice sunt așteptați la Concertul de Anul Nou de la Filarmonică, în vreme ce iubitorii sporturilor de iarnă sunt invitați pe pârtie, la Păltiniș.