Concert de Crăciun cu Acapella, Nico și Paula Seling

Paula Seling, Nico, Andrei Lazăr, George Miron, Andrei Tudor, Grupul Vocal Acapella și Orchestra Filarmonicii de Stat Sibiu invită sibienii la concertul de Crăciun de la Sala Thalia.

Sibienii vor avea parte la începutul lunii decembrie de o surpriză rară în peisajul muzical românesc. Christmas Gala Concert reunește pe scena sălii Thalia nume mari ale muzicii românești alături de Grupul Vocal Acapella și Orchestra Filarmonicii de Stat Sibiu. Concertul care dă startul evenimentelor din perioada sărbătorilor de iarnă îi va avea în prim plan în acest an pe Nico, Paula Seling, Andrei Lazăr, George Miron și Andrei Tudor. „Mă bucur că și anul acesta voi colabora ca și în anii precedenți, alături de grupul Acapella condus de George Miron la evenimentul „Christmas Gala Concert” Acapella & Friends. Alături de prietenii mei de la Acapella, anul acesta voi avea plăcerea de a-i avea alături pe scena pe câțiva dintre cei mai de seama artiști ai scenei muzicale românești cât și orchestra Filarmonicii din Sibiu”, spune Nico.

Pentru că în anii precedenți publicul a fost extrem de numeros, anul acesta organizatorii evenimentului au decis să susțină două concerte. Evenimentul are loc luni, 11 decembrie, la Sala Thalia. Primul concert va avea loc la ora 17:30 iar cel de-al doilea concert la ora 20. Compus din absolvenți și studenți ai instituțiilor muzicale din România, grupul vocal Acapella a susținut de-a lungul anilor numeroase concerte în țară și străinătate, reprezentând România la concursuri și festivaluri internaționale, unde a obținut premii importante.
Accesul publicului la cele două concerte din cadrul proiectului Christmas Gala Concert se face pe bază de bilet. Biletele în lojele laterale ale Sălii Thalia costă 15 lei și pot fi cumpărate exclusiv online, pe www.kompostor.ro. Biletele în sală și în cele două loje principale se achiziționează de la Agenția Teatrală de pe bulevardul Nicolae Bălcescu și costă 25 de lei.

Christmas Gala Concert este un eveniment organizat de Asociația Vocart și cofinanțat de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns