Circulația pe bulevardul Corneliu Coposu se închide pentru câteva zile

Sibiul găzduiește în perioada 25-29 iulie a 14-a ediție a raliului internațional de hard enduro „Red Bull Romaniacs”. Pentru desfășurarea acestui eveniment, la solicitarea organizatorului, Comisia de Circulație întrunită la Primăria Municipiului Sibiu, a avizat restricționarea circulației pe Bulevardul Corneliu Coposu, după cum urmează:

– În perioada duminică 23 iulie, ora 6 – marți, 25 iulie, ora 6 circulația va fi închisă pe Bulevardul Corneliu Coposu doar pe porțiunea dintre strada Berăriei și strada Independenței.
– Marți 25 iulie, între orele 8-22 strada Gimnasticii va fi închisă circulației pentru că va fi folosită ca și rută de întoarcere de către concurenții care se îndreaptă spre start.
– De marți, 25 iulie, ora 6 până miercuri, 26 iulie, ora 6 Bulevardul Corneliu Coposu va fi închis integral circulației, între sensul giratoriu din Piața Unirii și sensul giratoriu de la Spital (intersecția străzilor Constituției, Hermann Oberth și b-dul Corneliu Coposu).

Șoferii sunt rugați să aleagă rute ocolitoare, în funcție de direcția de deplasare, pentru a evita această zonă.

De asemenea, următoarele parcări vor fi temporar închise:
– Parcarea din fața de Casei de Cultură a Sindicatelor, precum și parcarea Teatrului situată pe Bulevardul Corneliu Coposu se vor închide începând cu data de 22 iulie, ora 1 și se vor deschide în 30 iulie, ora 18.
– Parcarea situată pe Bulevardul Corneliu Coposu, lângă Zidului Cetății, se va închide din 23 iulie, ora 23 și se va deschide în 26 iulie, ora 6.
– Parcarea de la Sala Thalia, de pe Bulevardul Corneliu Coposu (vis-a-vis de Maternitate) va fi închisă în perioada 24 iulie, ora 23 – 25 iulie, ora 23.

Și autobuzele Tursib care se deplasează pe Bulevardul Corneliu Coposu își vor devia traseul în această perioadă. Modificările de traseu pot fi consultate pe site-ul Tursib http://www.tursib.ro/news/238

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns