Categorie: Sport

0

10 beneficii ale sportului pentru sănătate

E greu să îţi imaginezi un stil de viaţă sănătos fără practicarea cu regularitate a sportului. Mişcarea este viaţă, iar sportul te ajută să ai un corp și un psihic puternic și să obţii o speranţă de viaţă mai mare.

0

TOPUL CELOR MAI BUNI SPORTIVI ŞI ANTRENORI AI CSM SIBIU

Într-o gală ce a avut loc la Bazinul Olimpia, Clubul Sportiv Municipal Sibiu şi-a premiat cei mai buni 10 sportivi şi antrenori. Departajarea s-a realizat în funcţie de un punctaj obţinut în urma rezultatelor avute de către sportivi în anul 2016.

0

BC CSU Sibiu joacă mâine la Pitești

Echipa sibiană din Liga Națională de Baschet Masculin joacă mâine, de la orele 18:00, partida din etapa a XVIII-a, în deplasare la BCM U Pitești. Meciul va fi transmis LIVE pe Digi Sport 4.

0

BC CSU Sibiu pierde la un punct partida cu Steaua

Baschetbaliștii sibieni au pierdut meciul din etapa a XIII-a, cu Steaua CSM Eximbank, deși au avut în început de meci bun. Din păcate, nu au reușit să își adjudece victoria, astfel că scorul final a fost: 75-76 ( 22-16, 19-17, 17-22, 17-21), în favoarea oaspeților.

0

Un plus de mobilitate

Exercițiile se pot executa și acasă, dar nu ar trebui să lipsească nici după o ședință de sport. Deşi stretchingul este un curent relativ nou în fitness, el este cunoscut de multă vreme. Practicile cele mai apropiate ca mijloace şi scop se regăsesc în orient, practica cea mai fidelă stretchingului fiind Daoyin-ul, care, practic înseamnă „a ghida (a conduce) şi a întinde”. Ca direcţie aparte, stretchingul a fost demonstrat în premieră în Suedia în anii ’50, iar ca sistem separat de exerciţii a început să fie implementat în sport mult mai târziu, iar în anii ’80, deja toate sistemele sportive începeau antrenamentul cu exerciţii pentru flexibilitate.

0

Cele cinci tibetane: „Fântâna tinereții”

Cele cinci ritualuri tibetane activează toate chakrele organismului și echilibrează corpul fizic, cel emoţional, mental şi spiritual, aducându-ne mai aproape de centrul propriei noastre ființe.