Categorie: Nutriție

0

SPUNE ADIO BALONĂRILOR ȘI CRAMPELOR ABDOMINALE

Șapte remedii care se folosesc de peste 1000 de ani în tratarea problemelor gastrointestinale se reunesc astăzi într-o singură capsulă: Feel Good-stomac și intestine. Produsul are o compoziție de excepție care ajută la menținerea...

0

INTOLERANȚA LA GLUTEN – O MODĂ?

În ultimul timp, multe persoane elimină glutenul din alimentație, fără să știe exact despre ce este vorba. Cei care suferă de
intoleranță la gluten (boala celiacă) reprezintă doar 1 % din populație. Medicii recomandă renunțarea completă la gluten
doar după analize de laborator specifice care să confirme boala celiacă. Să eviți complet glutenul este foarte dificil pentru
că el se găsește în foarte multe produse: pâine, bere, paste făinoase, produse de patiserie, mezeluri, sosuri, budinci, supe,
etc. Ce este de fapt glutenul și cum ne afectează?

0

PROFITĂ DE DARUL TOAMNEI: RESVERATROLUL

Antioxidant Resveratrolul este cel mai puternic antioxidant, este de 4-5 ori mai puternic decât beta-carotenul, de 50 de ori mai puternic decât Vitamina E și de 20 de ori mai puternic decât Vitamina C....

0

3 CONDIMENTE FOLOSITE CA MEDICAMENTE

Cand ne imbolnavim, dam fuga la farmacie, uitand de remediile bunicii. Cercetatorii sustin ca multe plante au puteri terapeutice uluitoa­re, mai eficiente chiar decat ale preparatelor sintetice si in orice caz mai putin daunatoare....

0

CONSUMATI FULGI DE DROJDIE DE BERE

Drojdia inactivă este numită „proteina vegetarienilor’” deoarece este o sursa bogata de proteine complete, avind peste 43,7% proteină de caltate. Cu un conpnut de 1.8 aminoacizi, fulgii de drojdie intra in categoria proteinelor complexe...

0

Alimentaţie sănătoasă, nu dietă

S-a demonstrat științific, prin nenumărate studii, că dietele au efecte nocive asupra sănătăţii, a aspectului fizic şi chiar şi asupra psihicului. Pentru persoanele dependente de diferitele diete „revoluţionare” ce apar pe piaţă, mâncarea e...

0

ALEGE SĂ CONTROLEZI STRESUL ÎN MOD NATURAL!

Două plante rare care cresc la altitudine de peste 2000 de metri: una provine din Tibet, alta din Peru. Se folosesc de peste 2000 de ani în regiunile lor de provenienţă, iar astăzi avem posibilitatea de a benefi cia de proprietățile ambelor plante unite într-o singură capsulă: Feel Good-sistem nervos.