Categorie: Mama și copilul

0

Cum prevenim nașterile premature

Ce pot face viitoarele mame pentru a preveni nașterile premature și ce putem face noi toți pentru ca niciun copil să nu sufere că s-a născut în România și nu în altă parte – medicul Livia Ognean ne spune.

0

Cum diversifici alimentația bebelușilor

Există diverse situații în care medicul pediatru recomandă începerea diversificării mai devreme de 6 luni, însă acest început nu trebuie să reprezinte înlocuirea unei mese de lapte cu o masă solidă, ci, pur și simplu, un ajutor pentru dezvoltarea copilului în acord cu acei parametri de normalitate.

0

”Avem nevoie de mai multe asistente”

Medicul Livia Ognean ne vorbeşte în acest număr despre problema copilaşilor născuţi prematur, mai ales că în ultima vreme sunt tot mai multe cazuri. Există în secţia de Neonatologie din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu aparatură şi personal calificat suficient? Aflaţi din răspunsul medicului neonatolog din cadrul celui mai mare spital din judeţ.
Dr. Livia Ognean: Numărul de naşteri premature este în creştere, e adevărat.

Să învățăm despre copii. Școala părinților 0

Să învățăm despre copii. Școala părinților

Îmi doresc ca niciun copil să nu sufere că s-a născut în România şi nu în altă parte. Medicul neonatolog, Maria Livia Ognean va intra în dialog cu părinții sibieni prin intermediul ziarului „Informaţii...