Categorie: Frumusețe

0

5 sfaturi pentru a scăpa de coşuri

Caolinul acţionează antiinflamator şi calmant, fiind adesea folosit în tratamentul tenului acneic şi sensibil. Se amestecă două linguri de caolin cu zeamă de la o jumătate de lămâie, peste care se adaugă miere şi se amestecă bine, până se obţine o pastă. Se aplică masca pe tenul curat şi se lasă să acţioneze 30 de minute.

0

Cum îngrijim tenul toamna

Cel mai important pe timpul rece este faptul că hidratarea tenului (aplicarea cremei) se face cu cel puțin 30 de minute înainte de a ieși din casă pentru a da timp cremei să intre bine în pori și datorită faptului că orice cremă are o cantitate însemnată de apă în compoziție. Este ca și când te-ai spăla pe față cu apă și fără să te ștergi ieși afară la o temperatură scăzută.
Hidratarea trebuie făcută și din interior bând apă, sucuri naturale făcute în casă, ceaiuri și supe.

0

5 dușmani ai tenului

Vestea bună e că poți preveni deshidratarea având grijă să nu stai prea mult pe-afară în sezonul rece și să-ți acoperi fața cu un strat generos de cremă grasă înainte de a te decide să înfrunți nămeții și vremea rea.

0

Chirurgia estetică a pleoapelor

Blefaroplastia reprezintă intervenţia chirurgicală estetică asupra pleoapelor cu rolul de a îndepărta excesul de piele şi/sau muşchi, grăsime care sunt fie ereditare, fie din cauza vârstei.

0

Epilarea definitivă

Aparatul folosește lumina intens pulsată și de aceea se poate produce o ușoară fotosensibilitate locală. Deci trebuie evitat soarele înainte și după procedura de epilare definitivă.