Categorie: Dezvoltare personală

0

TRĂIEŞTE PENTU TINE!

NU LĂSA EGO-UL SĂ ÎŢI CONDUCĂ VIAŢA „Cumpărăm lucruri de care nu avem nevoie,cu bani pe care nu îi avem, ca să impresionăm oameni care nu ne plac.” Dave Ramsey Funcţia şi statutul nostru...

0

Învățăturile lui OSHO

Nu a scris nici o carte , dar este citit de milioane de oameni din intreaga lume. Uite ce avem de invatat de la Osho! “Trăiește clipa! Fii autentic! Fii plin de respect pentru...

0

Trăieşte pentru tine! Nu lăsa ego-ul să îţi conducă viaţa

Funcţia şi statutul nostru social ne definesc într-atât, încât uităm cine suntem de fapt. Ne îmbrăcăm cu funcţia şi nu o dăm jos nici chiar când murim. Am văzut un mormânt pe care scria „Ambasador Ilie B…”. Nepoţii nu merg la mormântul bunicului, ci la mormântul domnului ambasador. Probabil că aceasta a fost ultima lui dorinţă. Să rămână în amintirea tuturor drept ambasador. Ne umplem de diplome şi titluri, pentru a ne simţi valoroşi.

0

Rezilienţa sau puterea psihică de a rezista la stres

Se consideră că oamenii rezilienţi sunt invulnerabili. Şi oamenii puternici sunt însă vulnerabili şi au propriile lor sensibilităţi, momente de îndoială şi descurajare neexprimate. Persoanele capabile de rezistenţă nu rămân însă prinse în capcana frustrării, supărării sau spaimei. Ele ştiu să vadă dincolo de problemă, ştiu că nu există supărare permanentă şi nici bucurie neîntreruptă. Pot atunci când le e greu să se conecteze la resursele care i-au ajutat în situaţii asemănătoare.

0

Cum să atragi banii în viața ta

S-au făcut nenumărate studii asupra oamenilor care au reuşit să strângă averi uriașe plecând de la zero sau chiar de la datorii.
Napoleon Hill, în cartea sa Foloseşte-ţi mintea pentru a te îmbogăţi a scris, în 1937, o sinteză a ceea ce a descoperit el timp de 25 de ani, timp în care a studiat şi a colaborat cu peste 500 de oameni extrem de bogaţi. Concluzia principală este că totul pleacă de la un proces psihic şi mental. O voinţă de fier, o determinare puternică, un scop bine definit sunt principalele caracteristici pe care le au în comun oamenii de succes.