Categorie: Cultura

0

La TNRS sfârșitul de săptămână aduce patru spectacole pentru toate gusturile!

La TNRS, acest sfârșit de săptămână vine la pachet cu patru spectacole semnate de patru personalități de marcă din domeniul artelor: „Mozart steps”, coregrafia Gigi Căciuleanu, „Sărbători fericite” în regia lui Cristian Juncu, „Fantoma e aici”, regia Kushida Kazuyoshi și „Opinia publică” în regia lui Theodor-Cristian Popescu.

0

Teatrul Național „Radu Stanca” anunță punerea în vânzare a biletelor pentru spectacolele programate în perioada 05 – 31 ianuarie 2017

Începutul de an oferă diversitate, așadar spectatorii se pot bucura de spectacolele pe care le oferim – de la cele mai spumoase comedii până la spectacole de patrimoniu, dar și one-man- show-uri. Cei cu spiritul tânăr, dar nu numai, sunt așteptați și la spectacolele studențești, la Studio CAVAS, în cadrul Facultății de Litere și Arte.
Programul complet al spectacolelor, însoțit de detalii, se găsește pe site-ul teatrului – http://www.tnrs.ro/program

0

Lansarea broșurii Mijloace tradiţionale de comunicaţie şi transport – de la prezervarea patrimoniului la promovarea acestuia – Biblioteca ULBS

Proiectul ”Mijloace tradiţionale de comunicaţie şi transport – de la prezervarea patrimoniului la promovarea acestuia: digitizarea între necesitate şi provocare”, cofinanțat de către Consiliul Local și Primăria Municipiului Sibiu, prin Agenda Culturală 2016 a fost finalizat cu tipărirea unor broșuri în limbile română, engleză și germană.
Cel de-al doilea proiect, “Prezervarea și valorificarea patrimoniului: istoria mijloacelor de transport din județul Sibiu reflectată într-o Bibliotecă pe roți – platformă digitală dedicată și expoziție itinerantă, proiect susținut de către Consiliul Județean Sibiu, în parteneriat cu Școala de Arte și Meserii “Ilie Micu”, prin Agenda Culturală 2016, a fost finalizat cu tipărirea unor broșuri în limbile română și germană.

0

ZILELE CULTURII IRANIENE

Expoziție de covoare persane și artizanat – Bibliotecii Universitatii „Lucian Blaga” din Sibiu, parter (holul principal al bibliotecii)