Beneficiile uleiului de cocos în cosmetică

* Poate fi folosit pentru tratamentul părului degradat
* Poate fi folosit împotriva mătreții
* Are efect antistatic (se aplică pe părul umed timp de 10 minute, după care se
șamponează și se clătește)
* Este un bun înlocuitor al spumei de ras
* Poate fi folosit ca și loțiune hidratrantă, balsam pentru buze sau cremă de noapte
* Îndepărtează machiajul ochilor
* Este un bun iluminator pentru obraji
* În combinație cu cafea și zahăr brun poate fi folosit ca și scrub pentru corp

Coconut oil for alternative therapy

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns