Auchan și Arena Platoș te trimit la ski

După reducerile la skipass-urile de miercuri pentru sibieni, complexul de ski și snowboard Arena Platoș vine cu o nouă campanie, pregătită alături de retailerul Auchan ce se adresează tuturor clienților Auchan Sibiu.

Campania „Auchan și Arena Platoș te trimit la ski!” a debutat pe 15 ianuarie și se va încheia în 22 februarie 2018. Orice persoană care face cumpărături în perioada acestei campanii va primi la casele de marcat un tichet de intrare în tombolă. Prima extragere a câștigătorilor a avut loc în 18 ianuarie iar următoarele trei extrageri vor avea loc în 1, 15 și 22 februarie. Toate câmpurile talonului trebuie completate ca acesta să fie valid la tragerea la sorți. „Această nouă campanie se înscrie în ideea cu care am pornit la drum în acest nou sezon, de a impulsiona cât de mult se poate sibienii spre mișcare, spre sport, spre petrecerea timpului în aer liber și curat, spre practicarea sporturilor de iarnă. Suntem mândri că am dezvoltat un asemenea complex în județul Sibiu iar parteneriatul încheiat cu unul dintre cele mai mari lanțuri de magazine din Europa, Auchan, ne arată că suntem pe drumul cel bun”, spune Ioana Dragomir, managerul complexului Arena Platoș Păltiniș.

Pentru următoarea extragere sunt puse la bătaie 3 skipass-uri de weekend, 5 skipass-uri de o zi și 5 coșuri cu produse Auchan în valoare de 100 de lei fiecare. La extragerea din 15 februarie, participanții vor putea câștiga 5 skipass-uri de zi, 1 pachet de produse promoționale Arena Platoș și 5 coșuri cu produse Auchan iar premiile extragerii finale sunt 5 vouchere de 1 zi în summer fun-park-ul Arena Platoș și 5 coșuri cu produse. Valoarea totală a premiiilor acestei campanii este de 4500 de lei.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns