Accident rutier pe DN 14

În data de 26 septembrie, în jurul orei 11:40, pe DN 14, în afara localității Șaroș pe Târnave, un conducător auto în vârstă de 23 de ani, domiciliat în municipiul Mediaș, în timp ce se deplasa pe direcția Sighișoara – Mediaș, pe fondul vitezei neadaptate pe un sector de drum în curbă la stânga, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare  și a ieșit în afara părții carosabile, oprindu-se într-un mal de pământ.

În urma evenimentului a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto care a rămas internat în Spitalul Municipal Mediaș pentru investigații medicale amănunțite.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Orașului Dumbrăveni, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

*****

În data de 27 septembrie a.c., în jurul orei 00:05, în municipiul Sibiu, polițiștii rutieri au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Zaharia Boiu de către un conducător auto în vârstă de 33 de ani, domiciliat în orașul Cisnădie.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că șoferul avea dreptul de a conduce suspendat, după ce, la sfârșitul anului 2016, a provocat o tamponare în timp ce se afla sub influența alcoolului.

Pe numele bărbatului a fost întocmit un nou dosar penal, de această dată fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având acest drept suspendat.

*****

În data de 27 septembrie a.c., în jurul orei 04:40, în municipiul Sibiu, a fost depistat un conducător auto aflat sub influența alcoolului.

Este vorba despre un tânăr în vârstă de 21 de ani, din județul Vâlcea, care a condus autoturismul pe Bulevardul Mihai Viteazul având o concentrație de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele conducătorului auto s-a întocmit dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns